fbpx

Turism dentar : sănătate reală și experiență excepțională la EbiDent Palladium Residence!

Turismul dentar in Romania s-a dezvoltat  in urma dorintei pacientilor straini de a beneficia de calitatea serviciilor excelente ale  medicilor romani. Calitatea interventiilor stomatologice EbiDent ne-a adus pacienti din Italia, SUA, Germania, Marea Britanie, Franta, Spania etc si suntem pregatiti sa  solutionam cazuri comlexe intr-un timp optim la preturi accesibile. In momentul de fata in Romania preturile pentru tratamentele stomatologice sunt cu aproximativ 60% – 70% mai mici decat in tarile din Vest.

Dar turismul dentar inseamna mai mult decat o vizita la dentist, este o experienta intreaga. Clinica Ebident a elaborat un program special destinat turismului dentar in care oferim cazare, servicii stomatologice si chiar excursii si preluarea de la aeroport pentru pacientii clinici noastre.

Afla de ce au ales pacienti din Europa si SUA, Ebident Palladium Residence

Bucurestiul este un centru de perfectionare a medicilor dentisti si, pentru ca asteptarile pacientilor sunt mari, Ebident a pregatit o echipa de medici cu experienta, specialisti pe fiecare latura a stomatologiei moderne. Datorita echipei, a atmoferei familiare si a echipamentelor de ultima generatie, aici vin atat pacienti romani din Bucuresti sau alte orase ale tarii, cat si pacienti straini care aprecieaza o interventie moderna, realizata la un cost optim in conditii de perfecta siguranta.

In Romania, obtii lucrari bune la preturi mult mai mici decat in Europa si poti opta pentru o adevarata vacanta in care sa imbini utilul cu placutul. De cele mai multe ori, romanii din provincie sau care locuiesc in strainatate aleg sa vina in Capitala pentru ca nu au in localitatea lor o clinica stomatologica la standardele dorite. Astfel, apeleaza la o clinica dentara ca EbiDent, care le poate oferi incredere si atentie depline in tratamentul oferit. Vă invităm să ne contactați pentru o consultatie gratuita.

Sunt interesat/ă! Cum procedez?

Beneficiază de tratamente stomatologice de calitate urmând pașii de mai jos:

4 PAȘI PENTRU DANTURA TA  PERFECTĂ: 

1. Transmitere radiografie 

Va rugam sa ne trimiteti o copie a unei radiografii panoramice recente la adresa de e-mail office@ebident.ro (OPT -ortopantomograma).

2. Elaborare plan de tratament si agreere

Dupa ce acestea vor fi analizate, vom realiza un plan de tratament estimativ pentru cazul dumneavoastra. Situatia exacta a starii dumneavoastra de sanatate orala va fi obtinuta abia dupa un consult direct, de aceea, pot interveni modificari in planul de tratament, care pot scade sau creste usor costul estimativ al tratamentului dumneavoastra.

Analizati impreuna cu medicul planul de tratament si agreati forma potrivita pentru dumneavoastra.

3. Tratamentul in clinica EbiDent

Stabilim impreuna perioada in care veti fi in clinica pentru tratament si primiti toate detaliile de care aveti nevoie pentru a vizita orasul.

Se va realiza consultatia initiala, si pe baza acestei consultatii se va decide daca se vor face modificari sau nu in planul de tratament initial. Consultatia directa este cea care determina situatia exacta a sanatatii orale, iar daca apar modificari minore se votr agrea.

Se stabilesc pasii si sesiunile de tratament. Confortul pacientului este pe primul plan, prin urmare sesiunile de tratament se vor desfasura tinand cont intotdeauna de acest aspect.

4. Suport post-interventie si garantie

Se recomanda un control bianual, care se poate face acasa sau in la noi in clinica.  La final veti primi informatii si sfaturi cu privire la modul de intretinere a unei sanatati orale bune in functie de particularitatile tratamentului efectuat. Toate lucrarile sunt garantate in conditiile unei igiene bune si a efectuarii controalelor bianuale de control.

 

Din punct de vedere MEDICAL, putem asigura:

 • Consultarea radiografiei dentare chiar si de la distanta – poate fi trimisa prin email

 • Stabilirea unui plan de tratament – pasii de urmat pe zile

 • Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic si lucrarile dentare

 • Tratament exceptional realizat de echipa medicala EbiDent cu echipamente de ultima generatie

 • Garantie pentru toate lucrarile efectuate de echipa EbiDent

 • Suport post interventie

Din punct de vedere TURISTIC, va putem asista in:

 • Stabilirea traseelor (mare, munte, orase, obiective istorice, religioase etc) in functie de sedintele la dentist

 • Activitati de agrement

 • Stabilirea costurilor si preturilor aferente vacantei, precum si variantelor de cazare

 Care sunt cele mai dorite tratamente?

 

Cele mai cerute interventii sunt implanturile cu dr. Cezar Trascu, tratamentele de canal ale specialistului endodont Bogdan Ghilea si lucrari protetice efectuate de dr. Ada Craciuneanu si de dr. Anca Marin cu o medie de peste 15 ani experienta. Alte interventii la mare cautare sunt aparatele dentare si albirea.

Toate aceste operatiuni se realizeaza in cabinetul nostru cu tehnologie de ultima generatie si doctori experimentati.

Regăseşte-ţi zâmbetul în doar 24 de ore!

 

Pentru că ştim cât de preţios este timpul tău, îţi punem la dispoziţie programele de implant dentar Fast & Fixed prin care ai parte de un zâmbet funcţional în 24 de ore, printr-o singură intervenţie, la un preț pe care îl ştii de la început.

Vrei să uiţi de protezele dentare clasice, incomode?

Numeroşi pacienţi, care şi-au pierdut sau sunt pe cale să-şi piardă toţi dinţii, îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri complicate de adiţie osoasă, ce presupun timp de aşteptare mai îndelungat şi costuri suplimentare. De aceea, noi îți recomandăm implanturi germane Bredent.

Avantajele majore ale utilizării sistemului de implanturi dentare SKY Fast & Fixed de la Bredent sunt:

 • Rapiditatea procedurii: un zâmbet complet funcţional în 24 de ore
 • Extracţie şi implantare într-o singură intervenţie
 • Planificarea timpului şi a costurilor
 • Intervenţie minim invazivă
 • Dinţi ficşi cu care poţi mânca imediat după operaţie

 

Turism dentar – sănătate reală și experiență excepțională!

Daca suna bine ce ti-am prezentat pana acum si iti doresti sa ai parte de un sejur de turism dentar imbinat cu gustul unei vacante adevarate, te rugam sa ne contactezi. Noi iti putem personaliza pachetul in functie de necesitatile tale! Poti opta pentru un pachet cu cazare inclusa si ghid turistic sau poti alege doar facilitatile medicale ale clinicii noastre. Suntem flexibili si ne adaptam in functie de preferintele tale. Contacteaza-ne si vom stabili impreuna solutia optima pentru situatia ta!