fbpx

Laura M., pacient EbiDent:

📌Profesionalism✔️
📌Răbdare ✔️
📌Amabilitate✔️
Recomand cu încredere!”

Știai că…?

 

Ortodontie inseamna tratarea si controlul diverselor devieri de crestere a celor doua maxilare. Reprezinta o specialitate de stomatologie dentara ce se ocupa cu tratamentul si studiul malocluziilor(muscaturilor imperfecte) ce apar ca rezultat al pozitionarii incorecte a dintilor la nivelul maxilarelor sau/si datorita raportului incorect dintre maxilar si mandibula. Astfel aceasta ramura de stomatologie dentara poate realiza doar corectarea la nivelul dintilor prin alinierea lor perfecta la nivelul maxilarelor sau poate asocia acest lucru cu ghidarea cresterii faciale. In acest ultim caz se numeste ortopedie dento-faciala. Tratamentul de ortodontie se poate efectua doar din motive estetice dar in majoritatea cazurilor exista si alte probleme ce ne indruma catre un medic ortodont.

Ortodontia de ultima generatie cuprinde o gama larga de aparate dentare ce de la caz la caz sunt alese de catre un medic ortodont impreuna cu pacientul.

Puteti sa initiati chiar acum o programare printr-o vizita la cabinetul stomatologic si clinica de ortodontie Bucuresti  – EbiDent. Este timpul ca problemele de ortodontie sa dispara pentru totdeauna!

 

Asadar ortodontia influentează :

– Estetica – dintii asezati în pozitie corecta ofera un suras si o fizionomie agreabila care va da incredere in sine adolescentului si mai tarziu, adultului.
– Sanatatea dentara – alinierea corecta a dintilor reduce riscul aparitiei cariei, a paradontopatiei si traumatismelor dentare. Ortodontia reduce considerabil zonele dificile ca acces pentru periajul dentar, facandu-l mai eficace. Creeaza conditii optime de mentinere a igienei si sanatatii buco-dentare.
– Functionalitatea – prin alinerea dentara se asigura mentinerea in buna stare a functiilor aparatului dento-maxilar (masticatia, fonatia, deglutitia, fizionomia, autointretinerea).