fbpx

Palladium Beauty Clinic

Mărire de buze

Mărirea nechirurgicala a buzelor cu ajutorul acidului hialuronic. Alte tratamente pot include de asemenea fire resorbabile PDO pentru un contur mai definit sau Botox.

Corecția ridurilor cu Botox

Botoxul este folosit pentru corecția ridurilor dinamince, cum ar fi cele din jurul ochilor, dintre sprâncene sau de pe frunte. Musculatura se relaxează așa că pielea de deasupra mușchilor are un aspect mai fin, fără riduri.

Rejuvenare periorala

Se folosesc acid hialuronic, fire resorbabile și/sau Botox pentru buze și zona periorala pentru a corecta riduri cum ar fi liniile de marioneta, ridurile cod de bare, colțurile căzute ale buzelor, buzele ridate, rezultatul fiind un aspect întinerit.

Corecția ridurilor cu acid hialuronic sau fire resorbabile

Corecția ridurilor faciale sau de la nivelul gâtului cu acid hialuronic și/sau cu fire resorbabile PDO.

Profiloplastie - contur facial

Profiloplastia-remodelarea conturului facial se realizează prin injectare de AH pentru restaurarea proporțiilor feței si pentru a obține un aspect armonios, întinerit, prin intervenția asupra bărbiei, nasului, tâmplelor, pomeților, liniei mandibulare, frunții.

Rinoplastie nechirurgicală

Corecția nechirurgicală a inestetismelor nasului, este o procedura minim invazivă, realizata cu anestezie locală. Efectul este imediat, de a doua zi vă puteti intoarce la activitățile dumneavoastră obișnuite.

Lifting facial nechirurgical

O alternativa la interventia chirurgicala realizata cu ajutorul firelor de lifting resorbabile.

Botox pentru transpirație excesivă

O procedură care durează 30 minute și care vă scapa de grija transpirației excesive cel puțin 6 luni.

Marire si modelare pometi

Este o procedură minim invazivă, nedureroasă, ce oferă rezultate spectaculoase, reface conturul facial, redă volumul pomeților, conferă un aspect proaspăt și înlătură aspectul de față căzută, tristă, obosită.

Conturare barbie

Barbia  determina atat forma cat si conturul fetei. Modelarea barbiei cu acid hialuronic se adreseaza persoanelor care doresc sa modifice forma acesteia, de regula pentru a o face mai supla, mai ascutita.

Tratamentul Volite

O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni si o îmbunătățire vizibilă a calității pielii de pe față, gât, decolteu și mâini.

 

Mezoterapie faciala

Mezoterapia are rezultate excepționale în alopecie, în celulită și acumularea localizată de grăsime, în inestetismele faciale de orice tip (îmbătrânire cutanată, riduri de vârstă sau de expresie, uscăciunea tenului etc.)

Corecția cearcanelor

Estomparea cearcănelor este o procedură minim invazivă, non chirurgicală, care constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, pentru a umple zonele adâncite de sub ochi și totodată oferă și o ușoară depigmentare a zonei.

Depigmentarea cearcanelor

Depigmentarea cearcanelor este o procedură non-chirurgicală și minim-invazivă, depigmentarea cearcănelor va restabili luminozitatea în jurul ochilor și va atenua acea nuanță de violet sau de maroniu care te tulbură.

Terapia vampir

Terapia PRP sau vampir este procesul de injectare a pacientei cu plasmă şi tombocite proprii, pentru tratamentul estetic al ridurilor sau cicatricilor de la nivelul feţei, gâtului, decolteului, mâinilor sau al scalpului, în scopul de a rejuvena pielea.

Lipoliza

Lipoliza chimica este o procedură non-invazivă, care constă în injectarea unor substanțe active, care au rolul de a topi depozitele localizate de țesut adipos. Lipoliza injectabilă îmbunătățește structurile pielii și stimulează drenajul limfatic.

Tratamentul vergeturilor

Beneficiile acestei interventii sunt: înlăturarea aspectului inestetic, creșterea elasticității si tonusului pielii, stimularea drenajului limfatic, reducerea retenției de apa si hidratare profunda a pielii.

 

Microneedeling

Microneedlingul se realizează cu ajutorul unui dispozitiv dotat cu ace mici şi fine. Aceste microînţepături favorizează pătrunderea eficientă a substanţelor din serurile speciale folosite, dar şi regenerarea profundă a pielii, prin producerea de colagen şi elastină.

Topirea acidului hialuronic

Topirea acidului hialuronic sau hialuronidaza se realizxeaza printr-o enzima care distruge acidul hialuronic. Aceasta enzima este o substanță sub formă de pulbere reconstituită cu ser fiziologic și injectată apoi în zona care necesită corectare. 

Peeling chimic

Peelingul chimic este o procedura estetica non-invaziva, ce consta in indepartarea straturilor de celule moarte de la suprafata pielii (exfoliere) si stimularea producerii de noi celule (regenerare celulara), avand drept scop imbunatatirea aspectului pielii. 

Corecția gușă

Din cauza înaintării în vârstă, a expunerii la soare, a pierderii în greutate, pielea își pierde din elasticitate, grăsime și colagen.  Pentru redobândirea geometriei faciale și a unui aspect întinerit al zonei gusei,  recomandăm liftingul cu fire PDO.

Lifting brate

O data cu varsta sau dupa pierderea in greutate, se poate observa in zona bratelor un exces tegumentar. Liftingul bratelor rezolva acest aspect neplacut, eliminand surplusul de piele si intinzand tegumentul, rezultatul fiind de fiecare data extrem de satisfacator pentru pacient.

Lifting fese

Un lifting de fese poate ca să vă îmbunătățească în mod radical aspectul corpului prin sculptarea unor forme mai ferme și redarea unei aspect tineresc.

Lifting sani

Liftingul sanilor se adreseaza femeilor carora „lasarea sanilor” (mastoptoza) le produce un impact negativ asupra psihicului.

 

Programează-te acum: +40739010800