Oferta implanturi MEGAGEN

Implanturile dentare îți pot reda zâmbetul!

 

Hai la o Consultație pentru a afla daca și tu ai nevoie de implanturi dentare si ce soluții iți recomandăm!

 

Ai auzit despre implanturile MegaGen ?

Implanturile MegaGen respectă cele mai înalte standarde de calitate care există la ora actuală în implantologie. Implanturile MegaGen oferă soluții moderne pentru înlocuirea unui dintre absent, atât la maxilar cât și la mandibulă, fiind foarte rezistent pentru molari, oferind în același timp și rezultate estetice foarte bune pentru zona frontală.

Pentru cei care trebuie să înlocuiască dinții lipsă sau care au unul sau mai mulți dinți scoși, implanturile pot fi soluția excelentă. Implanturile dentare vă pot oferi mai mult decât zâmbetul înapoi, sunt o soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, spre deosebire de proteze care se pot deplasa, îți pot schimba zâmbetul și modul în care vorbești.

Aproximativ 30% dintre români și-au pierdut toți dinții naturali, de trei ori mai mult față de media europeană, reiese dintr-un studiu de piață. Insa, tot mai multi roamani încep să se alinizeze tendinţei internaţionale de înlocuire a dinților lipsă cu implanturi dentare, arată un studiu comparativ ADOM (Asociaţia Dental Office Managers). În cadrul studiului, s-a demonstrat o preocupare tot mai mare a românilor faţă de tratamentele cu implanturi dentare: numărul celor care le accesează este de 3 ori mai mare, în prezent, faţă de acum 5 ani. 

Cât vrei să te mai confrunți cu problemele cauzate de parodontoză?

Ce sunt implanturile dentare?
Spre deosebire de proteze și punți, implanturile sunt puse în maxilarul în care pacientul are dinți lipsa. Sunt așezate permanent în gură, astfel încât să poți fi sigur când mănânci, zâmbești și vorbești. Pacienții capătă o încredere nouă, nu-și mai fac griji pentru ca protezele lor să alunece din loc.

Implanturile dentare arată și se simt aproape identice cu dinții naturali. Atunci când sunt puse profesional în maxilar, de obicei, implanturile vor dura întreaga viață.

Cum funcționează implanturile dentare?
Implanturile dentare iau locul dinților lipsă. Acestea includ implantul, bontul și coroana. Implantul se contopește în mod natural cu osul. Implantul este înfipt în osul maxilarului și acționează ca bază pentru porțiunea superioară a implantului  și coroanei. Porțiunea de coroană a implantului este proiectată pentru a se potrivi cu dinții fiecărui pacient, astfel încât este nedetectabilă fata de dinții naturali.

Lista de preturi:
– Implant dentar MEGAGEN Anyridge – 600 €.

– Implant dentar MEGAGEN Anyone – 500 €.

– Inserare bont de vindecare – 100 euro.
– Coroană provizorie pe implant – 1400 lei.
– Coroană metalico-ceramică înșurubată pe implant – 1400 lei.
– Coroană metalo-ceramică cimentată pe implant – 1000 lei.
– Sinus lift intern – 1960 lei.
– Sinus lift extern – 2940 lei.
– Membrană PRF – 800 lei.
– Adiție osoasă tip 2: manoperă, material de adiție, membrană de colagen, pini și PRF – 500 euro.
– Adiție osoasă tip 1: manoperă și material de augmentare – 400 euro.
– Adiție osoasă tip 2: manoperă, material de adiție, membrană de colagen – 500 euro.

Beneficiile tratamentului cu implanturi MegaGen:

– Este o variantă de tratament minim invazivă.
– Este cea mai bună variantă de tratament prin care se redă funcția osului și a dintelui pierdut.
– Oferă o tehnologie de proiectare avansată.
– Pe suprafața sa, implantul MegaGen are încorporate particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel țesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie.
– Implantul este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară.
– Estetica și funcționalitatea obținute în urma intervenției de inserare a implantului dentar au o foarte bună stabilitate în timp.
– Procedura de inserare se obține cu un sacrificiu minim la nivelul osului și al gingiei.

Call Now Button