fbpx

 Implantologie la EbiDent!

 

Hai la o Consultație pentru a afla daca și tu ai nevoie de implanturi dentare și ce soluții iți recomandăm!

 

Știai care sunt avantajele implanturilor dentare?

  AVANTAJELE IMPLANTURILOR DENTARE

 • Mai stabile și mai confortabile: Spre deosebire de punți și coroane, protezele suprapuse pe implant oferă mai multă stabilitate și confort, întrucât sunt susținute de implanturi dentare care sunt plasate chirurgical în maxilar.
 • Implanturile dentare înlocuiesc rădăcinile dinților naturali prin umplerea golului datorat dinților lipsă. Ca și rădăcinile dinților naturali, acestea oferă, de asemenea, stimulare la nivelul maxilarului. Prin urmare, prevenirea resorbției mandibulei.
 • Îmbunătățesc capacitatea de mestecat și de a vorbi: Deoarece, implanturile dentare sunt fixate, ele păstrează implanturile peste proteză la un loc. Astfel, vă ajută să mestecați și să vorbiți corect.
 • Păstrează structura facială: prin furnizarea de stimulare la nivelul maxilarului, implanturile dentare contribuie, de asemenea, la păstrarea structurii faciale prin prevenirea  îmbătrânirii premature.
 • Curățarea este ușoară: implanturile dentare îmbunătățesc, de asemenea, sănătatea orală, deoarece sunt ușor de curățat. Tot ce trebuie să faci este să-i tratezi ca pe dinți și sa i perii in mod natural și să-i folosești în mod regulat.
 • Te salvează de la momente de disconfort: protezele excesive amovibile tind să alunece în timp ce mesteci sau vorbesc, ceea ce te face să te simți jenat în fața celorlalți. Însă, cu proteze dentare de implant, puteți mesteca sau vorbi bine, deoarece nu alunecă. Acestea te fac sa ai un zâmbet uimitor, salvându-te astfel de o astfel de jenă.
 • Imbunatatire rapida a calitatii vietii: O reabilitare protetica fixa de arcada edentata complet realizata in aceeasi zi duce rapid la cresterea satisfactiei pacientului in ceea ce priveste functia, estetica, vorbirea si stima de sine.
 • Un timp de tratament mai scurt: Inclinarea implanturilor posterioare evita necesitatea unor proceduri de grefare osoasa consumatoare de timp, in timp ce incarcarea imediata scurteaza timpul de finalizare a tratamentului.

 

Poate All-on-4 sau All-on-6 să-mi restabilească Zâmbetul?

Pacienții care aleg EbiDent pentru a avea implanturi All-on-4 sau All-on-6 își doresc cea mai buna soluție pentru a-și restabili zâmbetele. Unul dintre cele mai noi și de succes în implanturi dentare complete este All-on-4. Această procedură folosește patru implanturi pentru a înlocui setul de dinți superior sau inferior.

Deși All-on-4 a câștigat popularitate rapidă, procedura nu este destinată tuturor pacienților. Unele persoane necesită șase implanturi dentare cunoscute sub numele de All-on-6 pentru o potrivire sigură și confortabilă.

Odată atașat, atât All-on-4 cât și All-on-6 acționează la fel ca dinții naturali. Puteți peria și folosi ața în mod normal, precum și să vă bucurați de alimentele preferate fără probleme.

 Sunt un bun candidat pentru All-on-4 sau All-On-6?

All-on-4 și All-on-6 sunt proceduri concepute pentru pacienții care doresc să înlocuiască întreaga lor parte superioară, inferioară sau ambele seturi de dinți cu implanturi dentare. În funcție de factori care includ anatomia dumneavoastră dentară și densitatea osoasă, doctorii specialisti implantologi de la clinica EbiDent vă vor propune tratamentul care vi se potrivește.

 

Aceste proceduri sunt ideale dacă aveți una sau mai multe dintre aceste probleme:

 • Cariile sau deteriorarea extinsă a dinților.
 • Câțiva dinți lipsă sau îndepărtări mari ale dinților.
 • Proteze inconfortabile.

Pentru a afla ce tratament este potrivit pentru dumneavoastră, medicul stomatolog implantolog și parodontul vor efectua un examen oral și imagistic complet pentru a determina câte implanturi dentare sunt necesare pentru a vă susține noii dinți.

 ALL-ON-4 VS. ALL-ON-6

Atunci când alegeți opțiunea potrivită pentru a vă reveni zâmbetul, este important să luați în considerare toate opțiunile. Rezultatele pentru All-on-4 și All-on-6 au fost copleșitor de pozitive, dar mai sunt câteva lucruri de reținut înainte de a alege tratamentul potrivit pentru dvs.:

 All-on-4

 • Arcul dentar se sprijină pe patru implanturi dentare.
 • Poate fi mai rentabil în anumite situații

All-la-6

 • Arcul dentar se sprijină pe șase implanturi dentare.
 • Rezultat pe termen lung mai previzibil pentru pacienții al căror os este mai subțire.
 • Permite mai multe opțiuni de restaurare (proteze care se fixează (se fixează în proteze), dinți care stau în implanturi și nu ies întotdeauna)

* Grefarea osoasă poate fi implicată în oricare dintre opțiuni.

Ratele de succes sunt mari și multe dintre dezavantaje pot fi evitate alegand un expert All-on-4 și All-on-6 al clinicii EbiDent.

 

Ce se întâmplă în timpul procedurii?

În ziua procedurii, de obicei, pacienții decid să fie sedați pentru mai mult confort. După ce zona a fost numerotată și ați fost sedat, doctorii specialisti Ebident:

 Poziționează și fixează chirurgical patru sau șase implanturi dentare la maxilarul superior sau inferior.

 • Atașează un set puternic de dinți temporari la implanturi.
 • Urmărim evoluția prin consult după două săptămâni pentru a determina dacă vă vindecați bine.
 • Înlocuim dinții temporari cu cei permanenți după 3-4 luni.

În timp ce vă recuperați, veți avea programări de urmărire a evoluției pentru a vă verifica vindecarea. Odată ce noul tău zâmbet este în stabilit, controalele de rutină îți vor menține dinții sănătoși și puternici.

Implanturile dentare: SOLUTIA PERMANENTA pentru dinții lipsă!

Implanturile dentare sunt segmente metalice care sunt plasate chirurgical de către implantolog în maxilar pentru a umple golul cauzat de dinții lipsă. Acesti stâlpi sau cadre metalice sunt concepute pentru a se potrivi perfect astfel încât să vă restabiliți capacitatea de mestecat sau de vorbire. De-a lungul unei perioade de timp, aceste rame metalice încep să acționeze ca rădăcinile tale naturale. Aceste ancore metalice confecționate din titan oferă un suport suplimentar supra-protezelor.

Implanturile dentare sau supra-protezele suportate de implant sunt ușor de gestionat, deoarece nu alunecă în timp ce mestecați sau vorbesc. Dintii precum puntile, coroanele si supra-proteza detasabila sunt mai putin stabili si confortabili in comparatie cu supra-proteza dentara.

 

 

O clinica stomatologica de incredere, cu personal amabil, medici atenti, ce explica pacientului tratamentul pe care urmeaza a il primi. De asemenea, comunica cu pacientul si raspund cu rabdare si profesionalism la orice nelamurire pe care acesta o are.Practica meseria cu placere, se vede ca au ales-o din pasiune! Nota 10!

O echipa super faina, profesionista si extrem de prietenoasa. Multumesc pentru rabdare si suport. Ma bucur ca v-am ales pe dumneavoastra🤗