Alimente care mentin dinții albi

Dacă îți dorești ca zâmbetul perfect pe care l-ai obținut in urma procesului de albire să aibă o durată îndelungată, trebuie să știi că tratamentul în sine nu este suficient, iar îngrijirea post-albire reprezintă cheia succesului pentru dinți albi și strălucitori

Zâmbetele șarmante se poartă tot timpul, așă că dacă decizi să apelezi la procedeul de albire dentată, iată ce alimente îți vor menține dinții albi mai mult timp.

Consumă zilnic mere și morcovi – O soluție naturală și simplă este consumul de fructe cu pulpă tare. Merele și morcovii au cel mai bun efect, deoarece curăță dinții, iar acidul pe care îl conțin, în cantitate moderată, poate albi în mod natural dinții.

Lactate și brânzeturi – Iaurturile, lactatele și brânzeturile sunt alimente hrănitoare care fiind deschise la nuanță nu pun în pericol culoarea proaspăt dobândită. Mănâncă-le cu încredere.

Carnea albă – Fie că e vorba de friptură de pui sau de curcat ori de pește, carnea albă este o sursă foarte bună de proteine, care nu pune în pericol silueta și este benefică și menținerii dinților albi.

Suc de portocale, dar băut cu paiul – De asemenea, se recomandă consumul sucului de portocale utilizând paiul, deoarece aciditatea poate dăuna smalțului dintelui, proaspăt supus tratamentului cu peroxid de hidrogen.

Grijă la cafea și vin roșu – Vinul roșu și cafeaua pot reduce de asemenea rata de succes a tratamentului de albire, cauza fiind acțiunea agenților cromogenici care sunt conținuți de aceste alimente.

Ceaiul negru este contrindicat – Deși este considerată o băutură sănătoasă, stomatologii susțin că ceaiul, în special cel negru, poate provoca mai multe pete chiar și decât cafeaua.

Fără fructe de pădure sau sfeclă în primele 7 zile! – Asemenea unei coli de hârtie, dantura proaspăt albită absoarbe coloranții mult mai ușor decât atunci când dentina nu e expusă agenților înălbitori. Evită în prima săptămână legumele și fructele care pot păta smalțul dinților: cireșe, fructe de pădure, sfeclă roșie, căpșune. De asemenea, sosurile colorate, ca cele de tomate, sunt și ele dăunătoare nuanței. Spală-ți dintii imediat după masă pentru a reduce efectul. În plus, alimentele se servesc la temperatura camerei, pentru că după tratamentul de albire sensibilitatea dentară crește.”

DOAR CE ESTE MAI BUN PENTRU CLIENȚII EBIDENT

MEDICI PROFESIONIȘTI, CLIENȚI MULȚUMIȚI

Aproape de tine, tot ce ai nevoie de la clinica ta stomatologică. 

Stomatologie generală în siguranță, pentru adulți și copii în Palladium Residence.

“Modern”

Recomand cu drag atât eu cât și pitica mea de 6 anișori! Am fost pe rand la dnul doctor Cezar apoi la dna dr Ada! Amândoi sunt profi, o echipa tânără, un cabinet la îndemână și modern!

“ Grijă extraordinară”

Recomand Doamna Doctor Craciuneanu o grija extraordinara fata de clienți. Personal foarte cald și atent.

“Urgență rezolvată”

Recomand cu încredere. Am avut o urgență stomatologică, am sunat la ei. Au reușit să mă programeze și să-mi rezolve dintele avariat in 2 ore!

” Medici atenți”

O clinică stomatologică de încredere, cu personal amabil, medici atenți, ce explică pacientului toți pașii care urmează.

Nu rata știrile EbiDent

Blogul nostru

OFERTĂ PUNTE DENTARĂ DIN ZIRCONIU

OFERTĂ PUNTE DENTARĂ DIN ZIRCONIU

Hai la o Consultație pentru a afla daca și tu ai nevoie de punte dentară si ce soluții iți recomandăm!   5 motive pentru care punțile dentare din zirconiu și ceramică sunt exact ce îți trebuie pentru a zâmbi din nou! SOLICITĂ O PROGRAMARE ACUM! Alege coroanele...

😁Durere de dinti in weekend? Prea ocupat in cursul saptamanii?

Suntem deschisi pentru tine sambata si duminica 09:00-21:00 pentru tratamente complete sau urgente dentare precum:
-durerea acută a dinților sau maxilarelor
-durere acută la masticație sau la cald/rece
-umflarea feței, gingiei sau a diverselor zone din cavitatea bucală
-fractură dentară
-sângerări abundente ale diferitelor zone din cavitatea orală
–inflamare gingivală
-dinți cu mobilitate crescută care provoacă durere
🎯Programeaza-te acum online: https://ebident.myclinic.ro/solicitareprogramare/ /sau la 0739010800.
🏣Adresa: Palladium Residence, Drumul Gura Calitei 4-32, bl. 5, sc. B, ap.9, sector 3, Bucuresti.
www.ebident.ro

Recenzii

Cabinetul stomatologic EbiDent este activ din anul 2019 si acorda ingrijiri dentare in conformitate cu normele U.E., respectand astfel standardele privind calitatea serviciilor prestate si sterilizarea instrumentelor. Scopul nostru este de a dezvolta impreuna un plan...

Program 

LUN – VIN
10:00am – 9:00pm

 

SÂMBATĂ

 10:00am – 14:00pm

DOAR URGENȚE

DUMINICĂ
INCHIS

Ai o întrebare ?

Raspundem pe facebook cu promptitudine.

Call Now Button