fbpx

Suntem convinsi ca stii cat de importanta este igiena orala pentru a avea un zambet alb si stralucitor! De aceea clinica EbiDent vine in intampinarea pacientilor cu un pachet promotional de igienizare dentara. Beneficiaza ACUM de oferta si achizioneaza pachetul de igienizare dentara la numai 630 RON 280 RON.

Ce cuprinde pachetul:

  • detartraj ultrasonic

  • periaj profesional

  • Air-Flow

  • consultatie cu camera intra-orala

  • plan de tratament

De ce sunt indicate toate aceste proceduri?
Fiecare dintre ele este importanta!

Detartrajul ultrasonic indeparteaza cu ajutorul ultrasunetelor placile mari de tartru depuse pe suprafetele dintilor.

Periajul profesional curata suprafetele dentare de placa bacteriana moale , perii flexibili patrunzand si in santurile si fosetele dintilor, acolo unde de obicei se grefeaza carii dentare. Datorita pastei usor abrazive folosite, rezulta la final suprafete dentare curate si netede.

Air-flow-ul este un jet controlat de aer, apa si microparticule de bicarbonat de sodiu, ce curata dintii in detaliu (in special interdentar) indeparteaza petele (atat cele de pe dinti, cat si cele de pe obturatii si coroane dentare), igienizeaza implanturile, coroanele, puntile si aparatele dentare, conferind o senzatie de curatenie si prospetime.

Consultatia cu camera intra-orala in cadrul careia medicul evalueaza si iti explica problemele dentare cu care te confrunti, timp in care poti vedea in timp real situatia ta dentara.

Planul de tratament este elaborat in urma consultatiei cu camera intra-orala si cuprinde o planificare a tratamentului care trebuie urmat si un cost estimativ a lucrarilor.

Dr. Bogdan Ghilea – Endodonție

Il recomand pe domnul doctor Bogdan Ghilea pt. profesionalism si rabdare.
Am fost foarte multumita de felul in care a lucrat si cu siguranta voi reveni in acest cabinet. Un alt lucru care mi-a placut a fost faptul ca mi-a explicat pas cu pas tot ce a trebuit sa faca si inca de la inceput mi-a comunicat costul fiecarei interventii. De asemenea, m-a bucurat faptul ca a realizat totul dintr-o singura sedinta. Acest lucru se intampla rar la alte cabinete unde nu ti se spune de la inceput costul si trebuie sa mergi de nenumarate ori pentru o lucrare.
Apreciez faptul ca aici exista transparenta si profesionalism.

Principalele motive pentru care nu ar trebui sa amani igienizarea profesionala periodica!

Ce este tartrul (placa bacteriana)?

Tartrul este un depozit bacterian ce adera la dinte, fiind mineralizat cu minerale din saliva. Asadar, nu este o depunere inerta ci cat se poate de vie, activa si daunatoare pentru dinti si gingii!

Cum se produc cariile dentare?

Placa bacteriana – adica o comunitate infloritoare de streptococi, lactobacili si alte microorganisme daunatoare- se acumuleaza pe dinti, fermenteaza acid zaharurile din alimente, acizii rezultati distrugand smaltul dentar.

Cum se produc gingivita si parodontopatia?

Aceeasi placa bacteriana, dar cu alte bacterii in rolul principal, irita prin prezenta si produsii lor de metabolism structurile gingivale, care se inflameaza. O inflamatie usoara este caracteristica de obicei gingivitei, insa o inflamatie persistenta poate genera procese distructive masive la nivel de os si gingie, si atunci se instaleaza parodontoza.

Dr. Adagena Crăciuneanu – Stomatologie generală și Parodontologie

Recomand Doamna Doctor Craciuneanu o grija extraordinara fata de clienți. Personal foarte cald și atent.

TE-AI CONVINS?

Te asteptam in clinica noastra sa beneficiezi de

pachetul de igienizare profesionala

ACUM la doar 630 RON 280 RON

PROMOTIE LIMITATA!!!