fbpx

Cabinetul stomatologic EbiDent este activ din anul 2019 si acorda ingrijiri dentare in conformitate cu normele U.E., respectand astfel standardele privind calitatea serviciilor prestate si sterilizarea instrumentelor. Scopul nostru este de a dezvolta impreuna un plan de tratament special adaptat nevoilor tale individuale si abilitatilor financiare.

Pacient A. A.:

Medici foarte răbdători cu copiii, explică pe înțelesul lor și știu sa ii atragă fără a mai avea acea frică de stomatolog. Recomand!

Pacient R.D.:
Profesionalism, servicii de calitate,
amabilitate.
Recomand 100%

Pacienta C.L.:

Recomand pentru profesionalism, pentru calitatea serviciilor și mai ales dacă aveți teamă!

 

Pacienta D.I.:

Am apelat de mai multe ori in ultimul an la serviciile dentare oferite de echipa Ebident si de fiecare data am avut o experienta plăcută, medicii reușind sa îmbine cu profesionalism atât anularea durerii cat si gestionarea apariției reflexelor involuntare. ☺️ Recomand cu drag!

Pacienta I.B:

Tratament stomatologic modern, indemanare exceptionala, profesionist si confortabil; fara durere. Recomand cu sinceritate.

Pacienta I.S:
Recomand cu incredere! Am fost la Dl. Doctor Cezar Trascu cu mama mea, care are mare teama de dentist, insa Dl. Doctor a fost un adevarat profesionist! Il recomand cu toata increderea si cu siguranta vom reveni! Multumim, Dl. Doctor! 

Pacienta P.C:

Nu am avut de făcut o lucrare pretențioasă dar am rămas plăcut impresionata de cabinet și personal. S-a respectat ora programării. Recomand

Pacient M.C.:

Profesionisti, amabili

Pacienta L.R:

Durerea și frica de cabinetele stomatologice au dispărut odată cu prima întâlnire la EbiDent 🤭 Recomand cu caldura cabinetul și medicii Dvs !🙏

Pacienta C.M:

Recomand cu drag, servicii de calitate din partea unei echipe rabdatoare si foarte atenta la fiecare pacient! 🙂

Pacienta B.F:

Recomand cu drag, atât eu cât și pitica mea de 6 anișori! Am fost pe rand la dnul doctor Cezar apoi la dna dr Ada! Amândoi sunt profi, o echipa tânără, un cabinet la îndemână și modern!

Pacient M.O.:

Recomand Doamna Doctor Craciuneanu o grija extraordinara fata de clienți. Personal foarte cald și atent.

Pacienta A.E:

Recomand cu încredere. Am avut o urgență stomatologică, am sunat la ei si m-au rugat să aștept 15 minute ca revin cu telefon pentru a-mi confirma exact dacă mă pot trata imediat. Au reușit să mă programeze și să-mi rezolve dintele avariat in 2 ore! O atmosferă relaxantă și de încredere în cabinet, cu explicații la fiecare pas. In plus, se respectă regulile pentru prevenirea raspândirii coronavirusului cu meticulozitate! A fost o experiență foarte plăcută🙏

Pacienta L.M:

 Sunt o persoana cu frica de vizite la stomatolog, dar experienta mea a fost si este foarte ok ! Cabinet modern, medici profesionisti, foarte rabdatori si cu o atmosfeta foarte placuta si vesela . Recomand acest cabinet ☺️

Pacienta M.I:

O clinica stomatologica de incredere, cu personal amabil, medici atenti, ce explica pacientului tratamentul pe care urmeaza a il primi. De asemenea, comunica cu pacientul si raspund cu rabdare si profesionalism la orice nelamurire pe care acesta o are.Practica meseria cu placere, se vede ca au ales-o din pasiune! Nota 10!👍🏻 🎉🏆

Pacient A.M.:

O echipă profi care au foarte multă răbdare și sunt foarte atenți. O atmosferă foarte primitoare.

Pacienta A.M:

Il recomand pe domnul doctor Bogdan Ghilea pt. profesionalism si rabdare.
Am fost foarte multumita de felul in care a lucrat si cu siguranta voi reveni in acest cabinet. Un alt lucru care mi-a placut a fost faptul ca mi-a explicat pas cu pas tot ce a trebuit sa faca si inca de la inceput mi-a comunicat costul fiecarei interventii. De asemenea, m-a bucurat faptul ca a realizat totul dintr-o singura sedinta. Acest lucru se intampla rar la alte cabinete unde nu ti se spune de la inceput costul si trebuie sa mergi de nenumarate ori pentru o lucrare.
Apreciez faptul ca aici exista transparenta si profesionalism!
Pacienta B.I:

 Profesionalism
Rabdare cu pacientul
Recomand cu incredere!

Pacienta C.E:

Un cabinet profi si de incredere!

Pacient S.F.:

Recomand. Servicii de calitate, personal foarte amabil.

Pacienta H.O:

Profesionalism✅
Super echipă✅
Pacienta L.M:
📌Profesionalism✔️
📌Răbdare ✔️
📌Amabilitate✔️
Recomand cu încredere!

Pacienta B.M:

Recomand cu încredere!!!!!

Pacient M.I.:

Un cabinet profesionist cu servicii de calitate și mereu aproape de casă.🤩
Recomand cu încredere!

Pacienta S.T:

Un cabinet profesionist si de incredere.
Am avut o lucrare complexă si am fost tratat foarte bine.
Voi reveni !
Pacienta E.F:
Au foarte multă răbdare cu copiii, recomand.

Pacient E.S:

Am fost la recomandare. Totul a fost ok.!

Pacient R.A.:

Recomand acest cabinet, sunt o echipa de profesionisti, iar serviciile de asemenea de o foarte buna calitate. Este curatenie, ustensilele sterilizate si intreg echipamentul folosit este dezinfectat dupa fiecare pacient.
La momentul potrivit chiar langa casa 🤩, dupa multe nopti nedormite de durere de masea fiind si la aceleasi trairi cu fetita mea careia ii ies maselutele 🤪
Va multumesc, m-ati scapat de o problema! 😇

Pacienta D.M:

🦷❤Recomand cu incredere!❤🦷
Pacienta D.C:
Servicii de calitate, aparatura moderna, personal calificat. Revin cu incredere

Pacient G.I:

Am fost la ei pentru carii si pot spune că personalul este foarte amabil, echipat corespunzător pentru normele covid iar preturile sunt decente.

Pacient R.R.:

Spatiu curat, personal atent si profi, ti se raspunde la intrebari cu multa amabilitate.

Rezultate înainte și după tratamentul stomatologic

Echipa medicală în acțiune