fbpx

                 Atunci cand trebuie sa mergem la dentist avem intotdeauna o retinere. Totusi, igiena orala trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Vizita regulata la medicul dentist mentine sanatatea orala si reduce riscul aparitiei afectiunilor.

          Dupa pararea mea, dantura este oglinda calitatii vietii noastre. Sanatatea orala precara are repercursiuni asupra cavitatii bucale, dar si asupra intregului organism.

Suport în planul de tratament

Suntem aici atunci când ai nevoie de tratamente dentare profesionale. 

Oferte personalizate

Fiecare dintre noi este diferit, la fel si dantura noastră. EbiDent pune la dispoziția ta oferte personalizate în funcție de nevoi.

Lucrări de durată

Lucrarile executate de medicii noștri dentiști sunt făcute pentru a vă crește calitatea vieții pe termen mediu și lung.

 

       Ce sunt obturațiile ?

    Obturatiile (plombele) sunt de doua tipuri: cele fizionomice si cele metalice. Cele fizionomice sunt deschise la culoare si sunt foarte apropiate de culoarea dintelui. Puse corect, nu se poate identifica unde este obturatia si unde este dintele.

     Obturatiile fizionomice (plombele) au mult mai multe avantaje . In primul rand, estetica. Estetica este o cerinta primordiala a pacientilor din ziua de azi. Obturatiile fizionomice sunt foarte apropiate de culoarea dintelui, cu o morfologie foarte apropiata de cea a dintelui, au o tehnica speciala prin care se prind pe dinte, lipindu-se pe suprafata acestuia.

   Momentul in care obturatiile se inlocuiesc este momentul in care fie se uzeaza, fie se dezlipesc, fie dispare o bucata din ele si apoi apare sensiblitatea la rece sau la dulce, fie in momentul in care isi schimba culoarea din cauza timpului.

  Cum afli daca ai nevoie de o obturatie?

  Numai medicul dentist poate depista daca ai o cavitate ce necesita obturatie. In timpul controlului, dentistul examineaza suprafata fiecarui dinte cu o mica oglinda.

      Orice aspect anormal va fi analizat cu ajutorul unor instrumente speciale. Este posibil sa ti se efectueze si o radiografie a intregii cavitati bucale sau a unei portiuni. Tipul de tratament ales de medicul dentist depinde de gradul de afectare cauzata de caria dentara.

 

Suntem aici când ai nevoie de noi!

Email

 office@ebident.ro

Telefon

0739 010 800

Program

Luni-Vineri

10 – 21

Sâmbătă 

10-14

(doar urgențe)

Adresă

 Drumul Gura Calitei 4-32, bl. 5, sc. B, ap.9, sector 3, Bucuresti.