fbpx

Hai la o Consultație pentru a afla daca și tu ai nevoie de implanturi dentare si ce soluții iți recomandăm!

 

 Ai auzit despre implanturile dentare Bredent?

 

Implantul dentar Bredent, produs in Germania, ofera garantia unui tratament cu implant de calitate superioara, care poate fi utilizat atat pentru restaurarea unui singur dinte, cat si a unei intregi arcade dentare. Tratamentul inovator aplicat suprafetei implantului dentar, dar si structura sa speciala, cresc considerabil stabilitatea primara. Integrarea rapida in os si conexiunea durabila datorata rotatiei reziduale scazute, permit reabilitarile dentare de dimensiuni mari, dar si incarcarea imediata a implanturilor dentare chiar in cazul unui singur dinte.

Pentru cei care trebuie să înlocuiască dinții lipsă sau care au unul sau mai mulți dinți scoși, implanturile pot fi soluția excelentă. Implanturile dentare vă pot oferi mai mult decât zâmbetul înapoi, sunt o soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, spre deosebire de proteze care se pot deplasa, îți pot schimba zâmbetul și modul în care vorbești.

Ce sunt si cum fuctioneaza implanturile dentare? 

Ce sunt implanturile dentare?
Spre deosebire de proteze și punți, implanturile sunt puse în maxilarul în care pacientul are dinți lipsa. Implanturile dentare arată și se simt aproape identice cu dinții naturali. Atunci când sunt puse profesional în maxilar, de obicei, implanturile vor dura întreaga viață.

Cum funcționează implanturile dentare?
Implanturile dentare iau locul dinților lipsă. Acestea includ implantul, bontul și coroana. Implantul se contopește în mod natural cu osul. Implantul este înfipt în osul maxilarului și acționează ca bază pentru porțiunea superioară a implantului și coroanei. Porțiunea de coroană a implantului este proiectată pentru a se potrivi cu dinții fiecărui pacient, astfel încât este nedetectabilă fata de dinții naturali.

Dr. Chirurg – Cezar Trașcu

Recomand cu incredere! Am fost la Dl. Doctor Cezar Trascu cu mama mea, care are mare teama de dentist, insa Dl. Doctor a fost un adevarat profesionist! Il recomand cu toata increderea si cu siguranta vom reveni! Multumim, Dl. Doctor!