Obișnuiești să pui sub brad bunătăți dulci pentru familia ta? Nimic nu se compară cu o bucurie gustoasă de sărbători! În loc să luăm rolul de Grinch și să îți spunem că dulciurile nu fac bine dinților tăi, te încurajăm ca anul acesta, pe lângă bunătăți, să adaugi și produse de îngrijire dentară pe lista ta de cadouri.

Ți-am pregătit câteva idei de cadouri de Crăciun mici și mari pentru zâmbete cât mai sănătoase.

 

Cadouri pentru cei mici

Pentru a te asigura că igiena orală va fi mereu întreținută cu plăcere de copiii tăi, Moș Crăciun le poate lăsa sub brad câteva lucruri mici care să-i entuziasmeze:

 

  • O periuță de dinți colorată și atractivă, care să aibă eventual fie personajul preferat din desene animate al copilului tău sau chiar animăluțele favorite. Vei avea de ales dintr-o varietate mare de periuțe tematice pentru copii. Vei merge la sigur cu un cadou ieftin și foarte folositor!
  • O nouă pastă de dinți – surprinde-i pe cei mici cu o pastă de dinți pe care nu au mai încercat-o până acum, neapărat aromată și colorată. Ai grijă să fie produsă de o companie de încredere, care folosește ingrediente sigure pentru cei mici.
  • Ață dentară – îți propunem să provoci toată familia să folosească ața dentară în fiecare zi în 2021. Poți face un tabel colorat pentru copii unde puteți marca împreună zilele în care ați folosit ața dentară. Pune la bătaie și un premiu lunar pentru cel mai conștiincios membru al casei!